PR: Crypto Experts Onthullen Gedachten: Hoe zal Bitcoin presteren nadat de COVID-19-crisis voorbij is?

Bitcoin-persbericht: Om de crypto-enthousiastelingen voor te lichten en hen voor te bereiden op de komende marktomstandigheden, heeft een groep van gerespecteerde crypto-deskundigen hun gedachten laten gaan over de recente COVID-19-crisis en het effect daarvan op de wereldwijde crypto-markten.

19 juni 2020, Londen, Verenigd Koninkrijk: De Corona Millionaire pandemie heeft een ongekende impact gehad op ons dagelijks leven, ons vermogen tot interactie en onze financiële structuren en veiligheid. De blokkadetechnologie bestaat al meer dan tien jaar en er zijn nu duizenden projecten die het grenzeloze potentieel ervan willen benutten om enkele van de meest urgente problemen in de wereld op te lossen.

Coin Journal heeft een veteranenteam van deskundigen op het gebied van cryptografie en financiële technologie samengesteld om waardevolle inzichten te krijgen in hoe de wereld er na de COVID-19-pandemie uit zou kunnen zien. Wereldwijd kunnen we alleen maar hopen dat de beheersing van dit gevaar nu binnen ons bereik ligt, maar we kunnen alleen maar speculeren over de gevolgen op de lange termijn die het zal hebben.

Zwaargewicht advies

Het panel wordt geleid door Yoni Assia, de CEO van ‘s werelds grootste sociale investeringsnetwerk, eToro. Yoni bracht ook zijn marktanalist en gerenommeerde crypto-expert, Simon Peters, aan tafel. De volgende die zich bij het team voegt, Ciara Sun, is momenteel werkzaam als hoofd van Global Markets bij Huobi Group, een wereldwijde aanbieder van diensten op het gebied van financiële activa in de vorm van een blokketen. Het panel heeft ook de oprichter van het virtuele valutaplatform, Coincurve, en CEO van Interlapse, Wayne Chen. Tot slot zou het panel niet compleet zijn zonder de 15-jarige veteraan van Wall Street technologie en CEO van BSV blockchain service provider, TAAL; de heer Jerry Chan.

Zij bespreken de mogelijke effecten van onbeperkte kwantitatieve versoepeling, de noodzaak van een universeel basisinkomen (OBI) en hoe blokketentechnologie een instrument kan zijn voor onderzoeksteams om te interageren met transparantie op wereldschaal. Het team onthult bewijs dat laat zien hoe cryptocurrency bestand is tegen de economische neergang die wordt veroorzaakt door sociale afstandsmaatregelen en de sluiting van bedrijven die onder de druk zijn komen te staan.

Artikel Uittreksels

In een exclusief gesprek met Coin Journal over het idee van Bitcoin als een ‘veilige haven’, merkte eToro CEO Yoni Assia op dat de crypto- en fiatmarkten zich in het begin van de COVID-19-paniek samenvoegden. Marktanalist Simon Peters merkte vervolgens een verschuiving op, die hij hieronder beschrijft:

“Interessant is dat dit wordt ondersteund door eToro’s platformgegevens, die een toename van 77% laten zien in het aantal nieuwe registranten wier eerste actie was om te investeren in Bitcoin. Aangezien de prijs van Bitcoin dezelfde richting uitgaat als die van goud, zou je kunnen zeggen dat beleggers het als een veilige haven beschouwen.

Andere delen van het artikel gaan over het overleven van marktsegmenten en de implementatie van blokketentechnologie, met name in de toeleveringsketens. TAAL CEO Jerry Chan had gedachten over het beperken van de verspreiding van COVID-19 met behulp van blockchain-technologie:

“Farmaceutische bedrijven hebben de potentiële toepassing van een schaalbare versie van de Bitcoin-blokketen gerealiseerd, die gebruikt kan worden om de COVID-19 test- en vaccinatieregistratie te volgen, zowel over de grenzen heen als over de grenzen heen, op een manier die gebruikt kan worden om de statistieken die aan wereldwijde gezondheidsorganisaties worden voorgelegd te bevestigen of te valideren”.

Het volledige interview is exclusief voor Coin Journal, en geïnteresseerde lezers kunnen het volledige artikel met de gedetailleerde bespreking van het deskundigenpanel hier vinden: https://coinjournal.net/news/how-will-bitcoin-perform-after-the-covid-19-crisis-has-passed/

Contactgegevens van de media

Naam van de contactpersoon: Chris Roper,
Contacteer Rol: Senior Cryptocurrency Editor, Investoo Group

Investoo Group is de bron van deze inhoud. Dit persbericht is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Virtuele valuta is geen wettig betaalmiddel, wordt niet gedekt door de overheid, en rekeningen en waardetegoeden zijn niet onderworpen aan de bescherming van de consument. Cryptocurrency’s en penningen zijn uiterst volatiel. Er is geen garantie voor een stabiele waarde, of welke waarde dan ook.